A Mentasárkány bábfoglalkozások óvodásoknak készültek és céljuk, hogy a művészi nevelést és a bábpedagógiát ötvözzék és  improvizatív elemekkel tarkítsák.

Mentasárkány árnybábos bábfoglalkozás

    

Sajátélményű beavató jellegű árnybábos foglalkozás. Családias jelleggel, beavató bábszínház jellegűen bevezeti az ovisokat az árnybábok világába.
A színes árnybábos előadás művészi bábszínházas élményt nyújt, az azt követő bábkészítéssel és bábjátékkal az ovisok maguk is átélhetik az árnyjátékos varázslatot, kipróbálhatják az árnyjáték trükkjeit. 
A bábfoglalkozás óvodákban nyújt egy 60 perces komplex művészeti bábos élményt, melyben a gyerekek bepillanthatnak az árny-bábszínházi játék hangulatába. 
Több információ, ajánlatkérés: ITT

Meseépítő Ovisok bábfoglalkozás

Ez a csoportos bábfoglalkozás kifejezetten óvodai csoportoknak készült és a művészeti nevelés és a bábszínházas beavató játék mellett a közösségformálás kerül előtérbe benne. Kifejezetten segíti a kicsik és nagyok együttműködését vegyes csoport esetén. 
Interaktív mesefeldolgozó élmény, ahol a gyerekek a mesét először nézőként, majd bábrajzolókét és díszletrajzolóként később pedig bábosként is átélik. A mesét papírszínházas meséléssel ismerik meg a gyerekek, melyet komplex bábos mesefeldolgozás követ. Összesen 60 perces komplex művészeti bábos élmény. 
Több információ, ajánlatkérés: ITT

Ha érdekel, hogy milyen a papírszínházas mesélés, pillants bele a videóba: