Ajándékkártyák varázslényekkel

Jelenleg nem lehet rendelni online könyvjelzőket!

Szeretnél olyan ajándékot adni, ami különleges, személyre szabott és emlékként is megőrzi, akit meglepsz vele?

Szeretnéd, ha a készítése egyszerű lenne és közben örömöt és flow élményt is adna neked?

A színezhető ajándékkártyák épp ezt az örömet és egyediséget teszik elérhetővé.
színezés egyszerre kikapcsol és segít oldani a feszültséget és energizál, örömet ad. Anyaként a színezésre fordított idő így önmagad felé is egy ajándék. Az ajándékozottnak pedig öröm és különlegesség. Hisz az időnk, amivel a másik felé fordulunk igaz kincs. A színezés egy személyes alkotás lesz, emlék. Az adott pillanatnak egy csodaszép lenyomata. Egy tükör, melyben láthatod magadat, vagy amelyet ajándékba adhatsz valakinek, akit igazán szeretsz.
Így lesz a személyes ajándék egy igazi gyöngyszem, amire szívesen és sokáig emlékezik, aki megkapta tőlünk. Ebben erő van és egyediség és kézzel foghatóság. Próbáld ki, hogy ahogy végig simítasz a színezett lapon, arra gondolsz, hogy aki megkapja ugyanúgy a kezébe veszi majd. Ez nem digitális, ez nem telefon. Ez olyan mint egy ölelés. Ez olyan igazi dolog a sok virtuális cucc és a sok előre gyártott műanyag között.
Uriel, a forgó unikornis – színezhető ajándékkártya történettel

A kártyát pedig megőrizheti az ajándékozott sokféleképpen. Nem kerül szemétbe, hanem tovább él, hisz egyedi és öröm ránézni.

  • Tedd egy képkeretbe és írd rá kézírással, hogy szeretettel a gyerekednek és tedd ki neki a gyerekszobába, hogy őrizze az álmát a Varázslény. A sárkányok ezért is lettek őrsárkányok. Az én gyerekeimre például a Vilibald, a tűzben táncoló vigyáz a gyerekszobában.
  • Lepd meg vele a szüleidet, akik felé így ki tudod fejezni a szeretteted vagy a gyerekekkel együtt is színezhettek nekik, így igazi nagyszülő ajándék lehet, melyet féltve fognak őrizni és mindig megdobogtatja majd a szívüket.
  • Ajándékozd meg a barátnődet, aki könyvjelzőként tudja használni és erőt ad majd neki vagy mosolyt csal az arcára, ha ránéz, hisz a barátságkarkötő jut róla eszébe, amit mindketten hordtatok. Vagy levelezéseitek, amikor még kézzel írtatod egymásnak üzenetet. Emlékszel még a kézírására?
  • Válassz egy Varázslényt magadnak is és színezd ki a saját örömödre és utána ragaszd be naplódba vagy tedd ki a polcra, vagy a hűtőre, hogy emlékeztessen és inspiráljon.

Ti színeztétek

Imádom, amikor látom, ahogy életre keltitek a színezőket és személyessé varázsoljátok! Mutatok az általatok színezett képek közül párat:

Hány éves kortól ajánlott színezni a lapokat?

Felnőtteknek rajzoltam, de általában 7 éves kortól a gyerekek is szeretik színezni, persze a gyerek egyéni rajztudása és érdeklődése függvényében ez változhat. Így könnyen lehet családi közös színezés és csodaszép élményemlék a közös alkotásból.

Botár, a színőrző őrsárkány – színezhető ajándékkártya történettel

Mi jellemző a Mentasárkány ajándékkártyákra?

A rajzokhoz történetek tartoznak.

A lények, amelyeket rajzolok önálló életre keltek és történetük is lett. Így gondolatot ébreszthet, beszélgetést indíthat, ha többen színeztek. De nem direkt így lettek tervezve, egyszerűen így kellett létrejönniük. Vagy tetszik neked vagy nem. Ez egy formavilág, ami nekem nagyon önazonos és nagy erőt merítek belőle, ahogy a színezésből is, remélem ez az energia, öröm és erő hozzád is elér. Átáramlik.

A lények könnyen és rövid idő alatt kiszínezhetőek.

Úgy alakultak ki, hogy a covid alatt nagyon kevés alkotó időm lett a gyerekek dolgai és az egyéb teendők mellett, így egyre kisebb papírra és egyre egyszerűbben, csak egy tollal kezdtem rajzolni. Így ezek anyakompatibilis mini (A6 méretű) rajzok, amelyeket rövid idő alatt ki tudsz színezni, mégis egy komplett kép készül el, így az alkotás végi öröm és a befejezés élménye is a tiéd lesz, ami anyaként mindenképp jár.

Kiváló minőségű akvarellpapírból készültek.

Az ajándékkártyák 300 g-os kiváló minőségű akvarellpapírból készültek, mert szeretném, hogy kifesteni is lehessen a képeket. Én például beleszerettem az akvarellfestésbe, mert a színekkel való festés annyi energiát ad, hogy imádom. De ehhez a jó minőségű papír elengedhetetlen. Ez még egy egyszerűbb festékkel (pl. amit a gyerek technikacuccából kiveszel) is működik valamilyen szinten. És imádom megfogni a vastagabb és jobb minőségű papírt, szerintem ezeknek lelkük van. És annyira kell a tapintás és a kézzelfoghatóság élménye a mai világban, mint egy falat kenyér. Mint az ölelések.

Vélemények

Lazításként szoktam színezni, általában esténként, amikor kedvem van. Szuper volt, kedves a történet, színezés közben gondolkodtam rajta, hogy mit jelent nekem. Szuper volt, hogy elterelte a gondolataimat a mindennapi dolgokról!

Eiler Judit

Elővettük a korábbi színezőt, és nem engedte nekem, hogy én színezzem ki. 🤣 Feladjuk postán, a nagyinak lesz ajándék belőle. 🙃

Zsóka

Még a múlt hétvégén kapcsoltam ki az agyam ezzel a szuper színezővel, amit Alexandra Somfay – Mentasárkány – rajz & báb – küldött nekem. Már kicsomagolni is öröm volt, egy kicsit belemélyedni a részletekbe még inkább. Aztán a héten elajándékoztam egy nyaralás (telelés) meghívással a hátulján egy barátnőm szülinapjára. Kivette a csodaszép borítékból – ez is a csomag részét képezi Alexandra jóvoltából – és csillogó szemekkel olvasta a mesét Krisztabellről (a színező főszereplője). És nagyon örült, nagyon tetszett neki, milyen kreatív ötlet, kiteszi, hogy mindig lássa, stb. Mondtam, hogy azért a hátulját is olvassa el. Aztán a héten elajándékoztam egy nyaralás (telelés) meghívással a hátulján egy barátnőm szülinapjára. Kivette a csodaszép borítékból – ez is a csomag részét képezi Alexandra jóvoltából – és csillogó szemekkel olvasta a mesét Krisztabellről (a színező főszereplője). És nagyon örült, nagyon tetszett neki, milyen kreatív ötlet, kiteszi, hogy mindig lássa, stb. Mondtam, hogy azért a hátulját is olvassa el.

Vagyóczki Nóri

Milyen Varázslényes Csomagok közül lehet választani?

Tündér csomag

5 darab tündér ajándékkártya történettel és külön borítékokkal

Unikornis csomag

5 darab unikornis ajándékkártya történettel és külön borítékokkal

Őrsárkány Csomag

5 darab őrsárkány ajándékkártya történettel és külön borítékokkal

GY.I.K.

Milyen szállítással lehet kérni ezt a csomagot?

1. Belföldi ajánlott levélként (950 Ft) a Magyar Postán keresztül előre utalás után.

2. Foxpost csomagautomata előre utalás után (697 Ft)

Rendelésed leadását követően 1-2 munkanapon belül összeállítom a csomagodat, és feladom. A csomagkövetéshez a visszaigazoló emailben megkapod a csomagszámot, és itt követheted nyomon a kiszállítást.

Kérlek, a következő adatokat add meg nekünk az automatás feladáshoz a “Foxpost csomagautomata esetén, melyiket választod?” kérdésnél: Foxpost automata neve és címe

A Foxpost csomagautomaták listája: FOXPOST Csomagautomaták

Rendelésed leadását követően 1-2 munkanapon belül összeállítom a csomagodat, és feladom. A csomagkövetéshez a visszaigazoló emailben megkapod a csomagszámot, és itt követheted nyomon a kiszállítást.

Hány éves kortól ajánlott színezni a lapokat?

Felnőtteknek rajzoltam, de általában 7 éves kortól a gyerekek is szeretik színezni, persze a gyerek egyéni rajztudása és érdeklődése függvényében ez változhat. Így könnyen lehet családi közös színezés és csodaszép élményemlék a közös alkotásból.

Milyen országokba lehet rendelni ajándékkártyát?

Csak Magyarországon belülre lehet rendelni.

Nincs még Pöttyönmötty színezőm, hol iratkozzak fel a hírlevélre?

Ide kattintva fel tudsz iratkozni: Szeretnék ingyenes Téli Színezőcsomagot is Pöttyönmöttyel!


Ha kérdések merülnek még fel, szívesen válaszolok.
Somfay Alexandra Mentasárkány Rajzbeszéd
Szandra, a varázslényrajzoló és rajzmesélő