Önismereti Alkotóműhely Mentasárkánnyal

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen ha vizuális eszközökkel, az intuíciódra hagyatkozva szabsz magadra egy témát? Tudod, hogy mennyi szupererő lapul benned, ami ha csak verbálisan közelítesz egy témához, elő se bukkan a víz alól?
Egy olyan műhelyre hívlak, ahol a kommutációs stílusok témánkat alkotó műhely keretében dolgozzunk fel, magunkra szabjuk és szó szoros értelmében kézzel foghatóvá és láthatóvá tesszük.
Próbáld ki hogy milyen a működésed, ha a vizualitásodra ráhagyatkozol, ha szabadjára engeded a játékos, laza és akár improvizatív gyermeki oldalad, és hagyod, hogy az intuíciód vezessen.
Tapasztald meg, hogy milyen, ha kézzel fogható alkotást is készítesz mindeközben és egyúttal személyesen is tudsz kapcsolódni és inspirálódéi egy kis közösségben, ahol hozzád hasonlóan anyukák adnak maguknak énidőt ezzel a műhellyel.
Jól hangzik?
Tedd próbára, mennyi erőt adhat ez a fajta működés és tarts velük! Szeptemberben a kommunikációs stílusok témát járjuk ezekkel az eszközökkel körbe, tarts velünk erre az utazásra is!

 • Időpont: október 6-án, péntek délután 17-19 között
 • Helyszín: Budapest, Révay u. 14, 1065
 • Időtartam: 2 óra
 • A műhely kiscsoportos, 8-10 fő vehet részt
 • A jelentkezés regisztrációhoz kötött, űrlaphoz görgess kicsit még lefelé.

Az aktuális témánk ebben a hónapban: Kommunikációs stílusok

Milyen mozgatórugói vannak a kommunikációs stílusunknak? Milyen értékeink vannak ebben? Hogyan hatunk egymásra és hogyan tudunk jól együttműködni? Milyen stílus lesz nekünk leginkább önazonos?

Hogyan jelenik meg a kommunikációs stílus a magánéletünk különböző területein, munkahelyünkön vagy a vállalkozásban együttműködésekben vagy vevőkkel való kapcsolatokban? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe és ebben lesz a DISC rendszere, és az alkotóműhely eszköztára segítségünkre.

Ki lesz most a meghívott szakértő?

Veress Anita lesz a meghívott szakértőnk, akit lehet, hogy Anyamentorként ismersz, de lehet hogy PersonalGuide viselkedéselemzés szakértőként, vagy az anyavállalkozó coaching oldalról, az anyaFLOW mentorprogram kapcsán hallottál eddig róla. A kommunikációs stílusok műhelyben el tudja majd nekünk hozni azt a sokszínűséget, ami őt jellemzi, azt a nyitottságat és gyermeki kíváncsiságot, ami engem mindig inspirál és azt a komplex tapasztalatot és érzékeny figyelmet, melyet a rendszerek és az emberek iránti érdeklődése és a több rétegű coaching folyamatok eredményeképp kialakult.

A regisztráció akkor lesz végleges, ha megérkezik az utalásod. A megrendelés utáni levélben érkeznek hozzád a bank utalás adatai.
Mit jelent az Önismereti Alkotóműhely?

Egy olyan kiscsoportos műhely sorozatot, amelyikben alkotás segítségével dolgozunk fel különböző, főleg önismereti témákat, melyek legtöbbször vállalkozó anyaként lehetnek hasznosak, de hozok magánéleti területeken is előforduló témákat, érintve párszor az életmód területét is. 

Minden hónapban más meghívott szakértő lesz és egy izgalmas résztéma, ami jól köröljárható.  Ami közös, hogy közben főleg a vizualitásunkat bevonva alkotunk vegyes technikával (képek kollázsos alkotása, szövegekkel kiegészítve). A vizualitás mellett fontos az is, hogy ez egy személyes kiscsoportos műhely, így kapcsolódásnak és inspirációnak is nyílik tere.

A műhely szó arra is utal, hogy nemcsak vizuálisan kapcsolódunk, hanem ténylegesen kézzel fogható alkotást is készítünk, így egyrészt kézzel fogható eredménye is lesz az alkalomnak, másrészt a kezünket is használva még több érzékszervet vonunk be a megismerési folyamatba. Mindez előhozhatja az intuíciónkat és a gyermeki játékos, laza énünket és így újfaja válaszokra lelhetünk.

Neked szól ez a program, ha:
 • Neked is segít egy konkrét esemény, hogy végre adj magadnak időt kikapcsolódásra, alkotásra, kizökkenésre.
 • Ha társaságban könnyebben kipróbálsz új dolgokat és szívesen találkoznál más vállalkozó anyukákkal egy alkotóműhely keretében.
 • Ha régen szerettél alkotni, de most nincs időd vagy az iskolában “rajzsérült” lettél, mert nem támogattak az alkotói önkifejezésben és kipróbálnád ezt a módszert egy önismereti témához kapcsolódva.
 • Ha szeretnéd felfedezni, hogy milyen szupererőd lehet abban, ha az intuíciódra és képi befogadásra, reflexióra is mersz hagyatkozni.
Mit hozz magaddal?

Nyitottságot, minden mást kapsz tőlem, amire szükséged lesz. Nincs szükség semmilyen alkotói előképzettségre a kollázsban épp az is csodálatos, hogy semmi kézügyesség nem kell ahhoz, hogy megéld az alkotói folyamatot.

Mit tartalmaz az ár?
 • A 2 órás alkotóműhelyt
 • Eszközöket az alkotáshoz.
Fizetési mód

Banki utalással, részletek a rendelést követően az e-mailben.

Ki a programsorozat szervezője, aki a műhely alkotásos részét vezeti?

Somfay Alexandra, a Mentasárkány – rajz & báb megálmodója