Most le tudod tölteni ingyenesen a Tavaszi Családi Színezőket és a 3 Rejtőzködő Varázslényt is, hogyha feliratkozol!

Mentasárkány tavaszi ingyenes színezőcsomag
Mentasárkány Tavaszi Családi Színezők

A színezés segít kizökkenni és elterelni a gondolataidat. Ha valami felzaklatott, ha nem tudod leállítani a zakatoló gondolatokat vagy gondolatokat, akkor kizökkent és valahogy újra fókuszt is ad. Ahogy elkészül a rajz a nyugalom előtérbe került és a végén az alkotás öröme adja meg azt az örömmorzsát, ami segíthet tovább lendülni. Zseniális érzés. Egyfajta meditatív állapot.

A színezés flow élmény. Igazi elmerülés és belemerülés. Kihívással, de épp teljesíthetővel. Az alkotás örömével. Az egészséges élethez ez is kell. Egyfajta lelki fittséget ad. A vonalak laza keretet adnak, amit te szabadon megtöltesz színnel és örömmel.

A Tavaszi Családi Színezőcsomag mellett három Varázslényes színezőt is adok Neked ajándékba, hogy az esős vagy sötétedő délutánokon vagy a téli szünetben akár együtt is tudjatok színezni a gyerekekkel. Találsz a téli színezőcsomagban épp ezért ovisnak és iskolásnak való színezőt is. Így a gyerekek mellett is tudsz töltődni és új energiákat nyerni a színezésből.

Somfay Alexandra vagyok, a Mentasárkány – rajz & báb megálmodója és alkotója. Óvodásoknak tartok bábfoglalkozásokat és emellett felnőtteknek és iskolásoknak színezőket is készítek.

Somfay Alexandra Mentasárkány Rajzbeszéd