Színezhető könyvjelzők

Jelenleg nem lehet rendelni online könyvjelzőket!

Szeretnél olyan ajándékot adni, ami különleges, személyre szabott és praktikus könyvjelzőként használni tudja az, akit meglepsz vele?

Szeretnéd, ha a készítése egyszerű lenne és közben örömöt és flow élményt is adna neked?

A színezhető könyvjelzők épp ezt az örömet és egyediséget teszik elérhetővé.

Víz alatt rejtőzve -színezhető könyvjelzőcsomag
színezés egyszerre kikapcsol és segít oldani a feszültséget és energizál, örömet ad. Anyaként a színezésre fordított idő így önmagad felé is egy ajándék. Az ajándékozottnak pedig öröm és különlegesség. Hisz az időnk, amivel a másik felé fordulunk igaz kincs. A színezés egy személyes alkotás lesz, emlék. Az adott pillanatnak egy csodaszép lenyomata. Egy tükör, melyben láthatod magadat, vagy amelyet ajándékba adhatsz valakinek, akit igazán szeretsz.
Így lesz a személyes ajándék egy igazi gyöngyszem, amire szívesen és sokáig emlékezik, aki megkapta tőlünk. Ebben erő van és egyediség és kézzel foghatóság. Próbáld ki, hogy ahogy végig simítasz a színezett lapon, arra gondolsz, hogy aki megkapja ugyanúgy a kezébe veszi majd. Ez nem digitális, ez nem telefon. Ez olyan mint egy ölelés. Ez olyan igazi dolog a sok virtuális cucc és a sok előre gyártott műanyag között.

 

Víz alatt rejtőzve -színezhető könyvjelző fonalas változat

Mi jellemző a Mentasárkány könyvjelzőkre?

A négy könyvjelző puzzle jellegűen illeszkedik

A könyvjelzőcsomagban négy különböző könyvjelző található, melyek egymás mellé illesztve lazán kapcsolódnak.

Könnyen és rövid idő alatt kiszínezhetőek.

Úgy alakultak ki a színezőim, hogy a covid alatt nagyon kevés alkotó időm lett a gyerekek dolgai és az egyéb teendők mellett, így egyre kisebb papírra és egyre egyszerűbben, csak egy tollal kezdtem rajzolni. Így a rajzaim egy része anyakompatibilis mini rajz azóta is, amelyeket rövid idő alatt ki tudsz színezni, mégis egy komplett kép készül el, így az alkotás végi öröm és a befejezés élménye is a tiéd lesz, ami anyaként mindenképp jár.

Kiváló minőségű akvarellpapírból készültek.

A könyvjelzőim 300 g-os kiváló minőségű akvarellpapírból készültek, mert szeretném, hogy kifesteni is lehessen a képeket. Én például beleszerettem az akvarellfestésbe, mert a színekkel való festés annyi energiát ad, hogy imádom. De ehhez a jó minőségű papír elengedhetetlen. Ez még egy egyszerűbb festékkel (pl. amit a gyerek technikacuccából kiveszel) is működik valamilyen szinten. És imádom megfogni a vastagabb és jobb minőségű papírt, szerintem ezeknek lelkük van. És annyira kell a tapintás és a kézzelfoghatóság élménye a mai világban, mint egy falat kenyér. Mint az ölelések.

Víz alatt rejtőzve – színezhető könyvjezlő

Milyen csomagokban lehet rendelni a könyvjelzőket?

Víz mélyén könyvjelző csomag

A csomag 4 db színezhető könyvjelzőt tartalmaz 300g -os akvarell papíron különböző, de kapcsolódó mintával.

Víz mélyén extra csomag

A csomag 4 db színezhető könyvjelzőt tartalmaz 300g -os akvarell papíron különböző, de kapcsolódó mintával.

Ezenkívül a könyvjelzők tetején 3 db lyuk található és 3 különböző színű pólófonal darabka is tartozik mindegyik könyvjelzőhöz.

Szeretnél ajándékba is adni a könyvjelzőkből?

A megrendelésnél az űrlapon kiválaszthatod azt a lehetőséget is, hogy díszborítékot is kérsz a könyvjelzőcsomagodhoz, így akár a színezettet, akár az üres könyvjelzőt is tudod ajándékba adni.

GY.I.K.

Milyen szállítással lehet kérni ezt a csomagot?

1. Belföldi ajánlott levélként (950 Ft) a Magyar Postán keresztül előre utalás után.

2. Foxpost csomagautomata előre utalás után (697 Ft)

Rendelésed leadását követően 1-2 munkanapon belül összeállítom a csomagodat, és feladom. A csomagkövetéshez a visszaigazoló emailben megkapod a csomagszámot, és itt követheted nyomon a kiszállítást.

Kérlek, a következő adatokat add meg nekünk az automatás feladáshoz a “Foxpost csomagautomata esetén, melyiket választod?” kérdésnél: Foxpost automata neve és címe

A Foxpost csomagautomaták listája: FOXPOST Csomagautomaták

Rendelésed leadását követően 1-2 munkanapon belül összeállítom a csomagodat, és feladom. A csomagkövetéshez a visszaigazoló emailben megkapod a csomagszámot, és itt követheted nyomon a kiszállítást.

Milyen országokba lehet rendelni ajándékkártyát?

Csak Magyarországon belülre lehet rendelni.

Nincs még Mentasárkány letölthető színezőm, hol iratkozzak fel a hírlevélre?

Ide kattintva fel tudsz iratkozni: Szeretnék ingyenes Családi Színezőcsomagot!


Ha kérdések merülnek még fel, szívesen válaszolok.
Somfay Alexandra Mentasárkány Rajzbeszéd
Szandra, a varázslényrajzoló és rajzmesélő

Mentés