Unikornis ajándékkártya

Jelenleg nem lehet rendelni online ajándékkártyákat!

Szeretnél olyan ajándékot adni, ami különleges, személyre szabott és emlékként is megőrzi, akit meglepsz vele?

Szeretnéd, ha a készítése egyszerű lenne és közben örömöt és flow élményt is adna neked?

A színezhető ajándékkártyák épp ezt az örömet és egyediséget teszik elérhetővé.
színezés egyszerre kikapcsol és segít oldani a feszültséget és energizál, örömet ad. Anyaként a színezésre fordított idő így önmagad felé is egy ajándék. Az ajándékozottnak pedig öröm és különlegesség. Hisz az időnk, amivel a másik felé fordulunk igaz kincs. A színezés egy személyes alkotás lesz, emlék. Az adott pillanatnak egy csodaszép lenyomata. Egy tükör, melyben láthatod magadat, vagy amelyet ajándékba adhatsz valakinek, akit igazán szeretsz.
Így lesz a személyes ajándék egy igazi gyöngyszem, amire szívesen és sokáig emlékezik, aki megkapta tőlünk. Ebben erő van és egyediség és kézzel foghatóság. Próbáld ki, hogy ahogy végig simítasz a színezett lapon, arra gondolsz, hogy aki megkapja ugyanúgy a kezébe veszi majd. Ez nem digitális, ez nem telefon. Ez olyan mint egy ölelés. Ez olyan igazi dolog a sok virtuális cucc és a sok előre gyártott műanyag között.

A kártyát pedig megőrizheti az ajándékozott sokféleképpen. Nem kerül szemétbe, hanem tovább él, hisz egyedi és öröm ránézni.

  • Tedd egy képkeretbe és írd rá kézírással, hogy szeretettel a gyerekednek és tedd ki neki a gyerekszobába, hogy őrizze az álmát a Varázslény. A sárkányok ezért is lettek őrsárkányok. Az én gyerekeimre például a Vilibald, a tűzben táncoló vigyáz a gyerekszobában.
  • Lepd meg vele a szüleidet, akik felé így ki tudod fejezni a szeretteted vagy a gyerekekkel együtt is színezhettek nekik, így igazi nagyszülő ajándék lehet, melyet féltve fognak őrizni és mindig megdobogtatja majd a szívüket.
  • Ajándékozd meg a barátnődnet, aki könyvjelzőként tudja használni és erőt ad majd neki vagy mosolyt csal az arcára, ha ránéz, hisz a barátságkarkötő jut róla eszébe, amit mindketten hordtatok. Vagy levelezéseitek, amikor még kézzel írtatod egymásnak üzenetet. Emlékszel még a kézírására?
  • Válassz egy Varázslényt magadnak is és színezd ki a saját örömödre és utána ragaszd be naplódba vagy tedd ki a polcra, vagy a hűtőre, hogy emlékeztessen és inspiráljon.

Ti színeztétek

Holli, a felhőhabsárkány, Judit színezése

Lazításként szoktam színezni, általában esténként, amikor kedvem van. Szuper volt, kedves a történet, színezés közben gondolkodtam rajta, hogy mit jelent nekem. Szuper volt, hogy elterelte a gondolataimat a mindennapi dolgokról!

Eiler Judit
Letta, az emlékmegőrző, Liza színezése.

Van olyan, amikor a gyereked lecsap a színeződre, mert annyira megtetszik neki.

Elővettük a korábbi színezőt, és nem engedte nekem, hogy én színezzem ki . 🤣 Feladjuk postán, a nagyinak lesz ajándék belőle. 🙃

Zsóka
Krisztabell, a pajzslátó, Nóri színezése

Még a múlt hétvégén kapcsoltam ki az agyam ezzel a szuper színezővel, amit Alexandra Somfay – Mentasárkány – rajz & báb – küldött nekem. Már kicsomagolni is öröm volt, egy kicsit belemélyedni a részletekbe még inkább. 🥰 Aztán a héten elajándékoztam egy nyaralás (telelés) meghívással a hátulján egy barátnőm szülinapjára. Kivette a csodaszép borítékból – ez is a csomag részét képezi Alexandra jóvoltából – és csillogó szemekkel olvasta a mesét Krisztabellről (a színező főszereplője). És nagyon örült, nagyon tetszett neki, milyen kreatív ötlet, kiteszi, hogy mindig lássa, stb. Mondtam, hogy azért a hátulját is olvassa el.🤣

Vagyóczki Nóri

Hány éves kortól ajánlott színezni a lapokat?

Felnőtteknek rajzoltam, de általában 7 éves kortól a gyerekek is szeretik színezni, persze a gyerek egyéni rajztudása és érdeklődése függvényében ez változhat. Így könnyen lehet családi közös színezés és csodaszép élményemlék a közös alkotásból.

Zuárd, a levélunikornis

GY.I.K.

Milyen szállítással lehet kérni ezt a csomagot?

1. Belföldi ajánlott levélként (950 Ft) a Magyar Postán keresztül előre utalás után.

2. Foxpost csomagautomata előre utalás után (697 Ft)

Rendelésed leadását követően 1-2 munkanapon belül összeállítom a csomagodat, és feladom. A csomagkövetéshez a visszaigazoló emailben megkapod a csomagszámot, és itt követheted nyomon a kiszállítást.

Kérlek, a következő adatokat add meg nekünk az automatás feladáshoz a “Foxpost csomagautomata esetén, melyiket választod?” kérdésnél: Foxpost automata neve és címe

A Foxpost csomagautomaták listája: FOXPOST Csomagautomaták

Rendelésed leadását követően 1-2 munkanapon belül összeállítom a csomagodat, és feladom. A csomagkövetéshez a visszaigazoló emailben megkapod a csomagszámot, és itt követheted nyomon a kiszállítást.

Hány éves kortól ajánlott színezni a lapokat?

Felnőtteknek rajzoltam, de általában 7 éves kortól a gyerekek is szeretik színezni, persze a gyerek egyéni rajztudása és érdeklődése függvényében ez változhat. Így könnyen lehet családi közös színezés és csodaszép élményemlék a közös alkotásból.

Milyen országokba lehet rendelni ajándékkártyát?

Csak Magyarországon belülre lehet rendelni.

Nincs még Pöttyönmötty színezőm, hol iratkozzak fel a hírlevélre?

Ide kattintva fel tudsz iratkozni: Szeretnék ingyenes Téli Színezőcsomagot is Pöttyönmöttyel!


Ha kérdések merülnek még fel, szívesen válaszolok.
Szandra, a varázslényrajzoló és rajzmesélő