Rejtőzködő Varázslények lapszínező

Szeretsz színezni? Neked is kikapcsolódás és flow élmény, ha a színek kavalkádjával életre keltesz egy rajzot? Akkor nézz be a lapszínezőmbe, hátha kedvet kapsz a varázslények kiszínezéséhez és a történetük megismeréséhez…

Zenina, a fejtekervényes kottalény
Mit jelent a lapszínező elnevezés?

A színezőben a képek nem füzet formában vannak, hanem különálló fektetett A4-es lapokon. A RAJZbeszédes lapszínezőre jellemző ezen kívül, hogy a lapon egymás mellett egy rövid történetet és egy hozzá tartozó rajzot látsz egyben.

Hogyan tudod a lapszínező formában sokféleképp használni?

Egy egy rajz van egy lapon, így nem üt át egy másik rajz, a nyomtatásnál is ezt ajánlom neked.

A rajz maga A5 alakú, így ha kivágod magadnak sokféleképpen tudod megőrizni:

  • Épp akkora, hogy be tudjad ragasztani a naplódba, hogy megőrizd vele az élményt.
  • Vagy a határidónaplódba tudod beragasztani, hogy inspiráljon a teendők és napok dzsungelében.
  • Ha a gyerekeidnek lesz kedvenc varázslénye, akkor kiteheted egy képkeretben a szobájuk falára is, így lesz által színezett, személyes képed nekik.
  • Karácsonyi személyes üdvözlőkártyának is használhatod élményajándék mellé, hogy valami kézzelfoghatóval is kimutasd figyelmességedet.
  • Olyan mint egy kicsit nagyra sikerült képeslap. Épp jó lehet arra is, hogy elajándékozd kedves barátodnak, vagy családtagjaidnak.

Mennyi rajzból áll a Rejzőzködő Varzslények lapszínező?

Húsz varázslény található benne és húsz történet hozzájuk, ezek a lények furamadarak, tündérek, unikornisok és őrsárkányok.

Ha több inspirációt keresel rajzos témában és szeretnél jobban megismerni engem és a rajzaimat, akkor csatlakozz hozzám a RAJZbeszéd Alkotóklub Mentasárkánnyal csoportban a facebookon!

Mit jelent, hogy a Rejtőzködő Varázslények lapszínező családi színező is?

Alapvetően felnőtt színezőnek készítettem, de olyan képek és szövegek kerültek bele a válogatásba, amik iskolás gyerekeknek kb. 7 éves kor felett is érdekesek lehetnek.

Így a szünetekben/esőnapokon akár együtt is lehet színezni a képeket a gyerekekkel és így közösen lehet átélni a színezés örömét és megosztani az élményt egymással. Én a fiammal együtt színeztem sokszor és sok új lényt is kitaláltunk közben és voltak varázslények, akiknek folytattuk együtt a történetét.

Lehet együtt is színezni a nagyobb gyerekekkel
Milyen formában tudod megrendelni a színezőt?

Jelenleg nem rendelhető a lapszínező, de ha feliratkozol itt az űrlapon RAJZbeszéd hírlevélre, akkor elsőként értesülsz róla, ha újra elérhető lesz. És emellett küldök 3 ingyenes RAJZbeszéd színezőt is és már kezdheted is a színezésben való elmerülést és töltődést!

Ha kérdések merülnek még fel, szívesen válaszolok.
  • E-mail-es elérhetőségem: somfay.alexandra@gmail.com
  • Telefonon is elérhető vagyok a +36 303243172 számon (Somfay Alexandra, napközben 9 és 15 óra között)
  • A Mentasárkány Bábjáték facebook oldalán is lehet üzenni, érdemes ott is követni, ott elérhetőek a legfrissebb hírek, saját szervezésű események
  • Ha inspirációt és támogató közösséget keresel színezéses, verses és rajzos témában, akkor érdemes csatlakozni hozzánk a facebookon a RAJZbeszéd Alkotóklub Mentasárkánnyal csoportban
Szandra, a varázslényrajzoló és rajzmesélő

Hallgass, nézz és inspirálódj!

Elkezdtem a Mentasárkány YouTube csatornáján a színezőkhöz videókat is készíteni inspirációképp, nézz bele: