RAJZbeszéd

Szereted az egyedi rajzokat? Ismered a rajzaimat is? RAJZbeszéd név alatt mindenféle rajzos munkámat találod, főleg színezőket és tusrajzokat. A óvodásokhoz szóló bábos foglalkozásaim mellett van egy felnőtteknek szóló rajzos vonal is, ami szintén szenvedély és egyben saját alkotó idő, elcsendesedés és flow élmény is nekem.

Ha több inspirációt keresel rajzos témában és szeretnél jobban megismerni engem és a rajzaimat, akkor csatlakozz hozzám a RAJZbeszéd Alkotóklub Mentasárkánnyal csoportban!

Milyenek RAJZbeszéd felnőtt színezők?

Mindenfélék. Mentasárkányosak. Mutatok tündéreset és madarasat, mert mostanában sok ilyet rajzolok. Mindegyiknek van neve és van amelyiknek története is.

Újdonság! 2020. december 9-től rendelhető a Rejtőzködő Varázslények lapszínező, ahol 20 varázslényt lehet megismerni és kiszínezni, merthogy mindegyik figurához tartozik történet is. IDE kattintva, eléred a megrendelés információt.

Rejtőzködő Varázslények lapszínező

Ilyenek a tündéim.

RAJZbeszéd színezők felnőtteknek – tündérek

Ilyenek meg a madarak.

RAJZbeszéd színezők felnőtteknek – madarak

Emellett versekhez is rajzolok, ezek a RAJZbeszéd versszínezők.

Mentasárkány RAJZbeszéd verszínező
Mentasárkány RAJZbeszéd verszínező
Milyenek RAJZbeszéd tusrajzok?

Tussal is szeretek rajzolni, ezekből a rajzokból is bemutatok párat.

Finy Alexandra: Ébredés
Finy Alexandra: bábbal
Hogyan lehet RAJZbeszéd színezőt/tusrajzot rendelni?
  1. Ha úgy érzed illene az elképzelésedhez ez a fajta formavilág, amilyeneket rajzolok, Írj a somfay.alexandra@gmail.com e-mailre nekem és küldök egy rövid kérdőívet.
  2. Utána felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk, hogyan lehet megvalósítani az elképzeléseidet.
Miért lett RAJZbeszéd az elnevezés? Miért szeretek írni vagy szöveget/verset választani a rajzokhoz?

Az egyetemen kreatív írás specializációt is elvégeztem és nagyon izgalmasnak tartom a szövegekkel való játékot a kísérletezést különböző műfajokkal, témákkal vagy versformákkal. Emellett verseket is írok, bár nem sokat, de szeretem ezt az alkotási formát is, vannak érzések, melyeket így tudok kifejezni. És úgy gondolom, hogy ereje van a szavaknak, szeretem gondolatokkal, versidézetekkel körül venni magamat.

Finy Alexandra vers: Kiszámolós
Finy Alexandra: Többet kellett volna gyászmisére járni
Egy tündéres rajz és a kedvenc majom bábommal
Ha kérdések merülnek még fel, szívesen válaszolok.

  • E-mail-es elérhetőségem: somfay.alexandra@gmail.com
  • Telefonon is elérhető vagyok a +36 303243172 számon (Somfay Alexandra, napközben 9 és 15 óra között)
  • A Mentasárkány Bábjáték facebook oldalán is lehet üzenni, érdemes ott is követni, ott elérhetőek a legfrissebb hírek, saját szervezésű események
  • Ha inspirációt és támogató közösséget keresel színezéses, verses és rajzos témában, akkor érdemes a RAJZbeszéd Alkotóklub Mentasárkánnyal