Vegyes technikás saját füzet műhely Mentasárkánnyal

Szeretettel hívlak egy különleges műhelyre, ahol egy egyedi (belül pontozott) füzetet szabhatsz magadra vegyes technikával és állíthatod meg egy délutánra az időt az alkotás segítségével.

 • Helyszín: Astoria – 1075 Budapest, Károly krt. 3/a
 • Ár: 12.500 Ft/ fő (koránkelő 10.500 Ft) (ebben benne van az anyagköltség és a füzet maga is)
 • Időtartam: 4 óra
 • Időpont: auguasztus 25-én, pénteken délután 17-21 óra között
 • A műhely kiscsoportos, max. 8 fő vehet részt
Mi is lesz ez?

Pontozott füzetet fogunk kollázs technikával magunka szabni. Lehet kívül vagy belül. Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon izgalmas maga ez az alkotói folyamat is és utána a füzettel, naplóval való kapcsolat és más lesz.

A kollázsos technika egy nagyon felszabadító és akár játékos folyamat és erősen vizuális, így teljesen új utakat, gondolatokat nyithat. Lehet helye benne humornak és sok tere van benne az intuíciónak is.

A füzetet lehet kívül, vagy csak belül kollázzsal belakni és ebben a képek és szövegek mellett én szeretem az érdekes papírokat, pl.kotta, térkép, rejtvény stb. illetve a borítékokat, egyedi könyvjelzőt akár, ami új tereket nyit, új érzetet ad a sokféle felület.

Ahogy a tapintás mint érzékelés is teret nyer és persze a vizualitás a képek miatt : új felismerések jönnek új utak nyílnak.

A kollázsban a groteszk és humor is nagyon jól megjelenhet, ami nagyon felszabadító és stresszoldó is lehet pl. én olyan témákhoz, ahol van bennem feszültség pl. hogy tartsam a helyes étrendet vagy hogy mindig túltervezem magam, imádom a kollázsos módszert, mert másképp tudok így viszonyulni.

A füzet

A füzetet azért terveztem, mert imádom, ahogy írni és rajzolni lehet pontozott füzetbe és egy vastagabb papírt szerettem volna és vastagabb füzetet, hogy mint az átlag. Így a füzetem spirál, 150g-os papír van benne és 200 oldalas, keménytáblás borítású, matt.

Jelentkezés csak az alábbi linken keresztül lehetséges:

A műhelyre jelenleg nem lehet jelentkezni, amennyiben új időpont lesz, újra elérhető lesz az űrlap és a jelentkezés.

A regisztráció akkor lesz végleges, ha megérkezik az utalásod. A megrendelés utáni levélben érkeznek hozzád a banki utalás adatai. A koránkelő kedvezmények a pénteki esemény előtt 10 napig érvényesek, utána a normál ár lép érvénybe. (12.500 Ft)

Kezdőként és haladóként is érdemes részt venni, nem előfeltétel semmilyen alkotói technikai tudás, ki tudsz próbálni többféle eszközt, technikát.

Neked szól ez a program, ha:
 • Neked is segít egy konkrét esemény, hogy végre adj magadnak időt kikapcsolódásra, alkotásra, kizökkenésre.
 • Ha társaságban könnyebben kipróbálsz új dolgokat.
 • Ha szoktál naplózni, de szívesen alkotnál velünk együtt és jól esne egy egy kis élő személyes kapcsolódás inspiráció a naplód személyre szabásához. Esetleg a megszokott eszközök mellett másokat is kipróbálnál.
 • Ha még nem naplóztál, de tervezed és egy szép füzettel belevágnál és kipróbálnád ezt az önreflexiós módszert.
Mit hozz magaddal?

Nyitottságot, minden mást kapsz tőlem, amire szükséged lesz.

Mit tartalmaz az ár?
 • 4 órás alkotóműhelyt
 • Biztosítok neked 1 db egyedi füzetet, amiben tudsz alkotni
 • Kipróbálhatsz többféle papírt (egyedi festett papírok, érdekes papíralapok pl. rejtvény, kotta, szabásmintra, hozok a kollázshoz sokféle képet és egyedi kalligrafikusan írt szavakat is. Kipróbálhatsz vegyes eszközöket pl. sokféle filcet, ecsetfilcet, metálfilcet.
Ki tartja az alkotóműhelyt?

Somfay Alexandra, a Mentasárkány – rajz & báb megálmodója