Unikornisos nyereményjáték 2021

Mentasárkány – rajz & báb: Unikornisos nyereményjáték 2021

Szervező: Somfay Alexandra e.v., adószám: 576238750-1-43

1.Általános rendelkezések Unikornisos nyereményjáték 2021 elnevezésű promóció (továbbiakban „Promóció”) szervezője Somfay Alexandra e.v. adószám: 576238750-1-43

A Promóció lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat a Szervező látja el.

2.Promóciós mechanizmus és részvételi feltétek: 2021. december 20 és 29 között azok a személyek, akik a Mentasárkány – rajz & báb oldalának like-olói között vannak, és a Karácsonyi Unikornisos nyereményjáték 2021 poszthoz egy általa kiszínezett Mentasárkány színező képet csatolnak, nyereményjátékon vesznek részt.

3.A szavazók között 2021. december 30-án 8:00 órakor kisorsolom a nyertest, aki egy 5 darabból álló unikornisos ajándékkártya csomagot nyer. A nyereményjátékban csak Facebookon profillal rendelkező, a Mentasárkány – rajz & báb oldal követői közé tartozó, 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A sorsoláson való részvétel feltétele a Mentasárkány – rajz & báb Facebook oldal követése mellett, hogy a játékos a posztban csatoljon egy általa kiszínezett Mentasárkány színező képet, melyet. Az a játékos vehet részt a nyereményjáték sorsolásában, aki eleget tesz a részvételi feltételeknek.

4.A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot, akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Lebonyolító közzéteszi a Mentasárkány – rajz & báb Facebook oldalán.

5.A játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban a somfay.alexandra@gmail.com címen nyújtok felvilágosítást.

6.A Promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni. A részvételtől való elállást a Játékos kezdeményezheti. A részvétel a jelen hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

7.Érvénytelen pályázat: A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a 2. pontban meghatározott promóciós mechanizmusnak nem felel meg.

8.Érvénytelennek számít az a pályázat, ami a megadott időintervallumon kívül érkezett be. A játék időtartama december 20 és 29 között van. A nyereményjáték 2021. december 30-én 8:00 órakor kerül kihirdetésre, és december 20-án 18:00 órakor fejeződik be.

A nyertest a Szervező sorsolja ki. A nyertest a Szervező a Mentasárkány – rajz & báb Facebook-oldalán hirdeti ki, a nyertest privát üzenetben is értesíti. A nyeremény postai úton, ajánlott levélként kerül kézbesítésre.

Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések A jelen promócióban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli semmilyen költség.

A Facebook a megvalósításához nem nyújtott semmilyen segítséget, és vállaljuk, hogy a Facebook igénybe vételével végzett promóciónkat saját kockázatunkra használjuk. Facebookon végzett promóciók a Facebook teljes körű mentesítése minden jelentkező igény vagy résztvevő részéről történő igény mentesítésével történik.

A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *